Mijn dossier
Aanbod
Links

Voor een optimaal verkoopresultaat bij de verkoop van een woning of gebouw in het aardbevingsgebied.

eemsdelta vastgoed

Een uniek platform dat voortkomt uit een samenwerking tussen overheden en makelaars.

Bezwaar WOZ-waarde

Gratis hulp bij WOZ-bezwaar. Maak bezwaar tegen uw WOZ-waarde, uw zaak is het waard!

Platform met één loket voor mensen met aardbevingschade!

Bedrijfs onroerend goed

Stationsstraat 56

9463 TJ Eext

€ 595.000 k.k.

Samenvatting Omringd door de fraaiste Drentse natuur en natuurgebieden, maar toch uitermate goed bereikbaar, is deze voormalige boerenbehuizing gesitueerd. Het stoere gebouw ligt op een perceel van bijna 6.450 m², direct aan een unieke veenplas ..... lees de volledige omschrijving >

Kenmerken

Vraagprijs € 650.000
Soort object Winkelruimte/Horeca
Oppervlakte 645 m²
perceeloppervlak 6.445 m²
Aantal bouwlagen 2
Bekijk alle kenmerken >
 
Volledige omschrijving Omringd door de fraaiste Drentse natuur en natuurgebieden, maar toch uitermate goed bereikbaar, is deze voormalige boerenbehuizing gesitueerd. Het stoere gebouw ligt op een perceel van bijna 6.450 m², direct aan een unieke veenplas.
 
Het pand omvat beneden een drietal zalen met verschillende sferen (eetkamer, binnenplein en terras) alsmede een Engelse pub in het voormalige voorhuis. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich de werkruimten: de koude en warme keuken, de spoelkeuken en berging. De verdieping biedt nog mogelijkheden, omvat nu uitsluitend een paar kamertjes en de zolderberging. Achter het hoofdgebouw bevindt zich de vrijstaande bedrijfsschuur, met provisieruimten en koelingen.
 
Het huidige bedrijf, de Schaopwas is al lange tijd een grote trekpleister in de wijde omgeving. Niet alleen vanwege de strategische ligging (uitstekend bereikbaar met de auto vanaf zowel Groningen als Assen), maar met name ook vanwege de gehanteerde succesformule van buffetrestaurant. Het gebouw leent zich echter ook uitstekend voor alternatieve aanwendingen in de sfeer van begeleid wonen, groepsaccommodatie danwel voor riant wonen met bedrijf aan huis.  
 
Bijzonderheden: de bijgelegen veenplas is eventueel in combinatie met de woning aan de Stationsstraat 54a eveneens te koop. De inventaris is mee over te nemen; deze is niet in de genoemde vraagprijs begrepen.
 
Film van het object via YouTube: https://youtu.be/nmR-Owb585o

Meer foto's van het object via funda.nl: http://www.fundainbusiness.nl/winkel/eext/object-49058955-stationsstraat-56/

Vraagprijs € 595.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort Winkelruimte
Type Horeca
Soort bouw bestaande bouw
Indeling
Oppervlakte 645 m²
Perceeloppervlakte 6.445 m²
Aantal bouwlagen 2
Recente Tweets

Sponsoring