Mijn dossier
Aanbod
Links

Voor een optimaal verkoopresultaat bij de verkoop van een woning of gebouw in het aardbevingsgebied.

eemsdelta vastgoed

Een uniek platform dat voortkomt uit een samenwerking tussen overheden en makelaars.

Bezwaar WOZ-waarde

Gratis hulp bij WOZ-bezwaar. Maak bezwaar tegen uw WOZ-waarde, uw zaak is het waard!

Platform met één loket voor mensen met aardbevingschade!

Onze Filosofie

Filosofie
Eerlijkheid en oprechtheid zijn twee belangrijke kernwoorden binnen onze filosofie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. U staat bij ons centraal en daarom zoeken wij altijd naar de oplossing die voor u het beste is. Wij halen alles voor u uit de kast op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie, met een flinke dosis Groningse nuchterheid.

Ruime ervaring
John Schokker heeft 15 jaar ervaring in het vak. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben een groot aanbod waardoor u bij ons altijd een geschikt pand vind. Ook als u uw huis wilt verkopen weten wij altijd op een creatieve wijze een passende oplossing te vinden die bij u past. Zo bent u verzekerd van een goede dienstverlening. Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in WOZ-procedures en bezwaren.  Op onze website www.bezwaarwozwaarde.nl kunt u zichzelf aanmelden als u denkt dat uw WOZ-waarde onjuist is. Wij kunnen u dan adviseren.

Goede bereikbaarheid
Ons pand staat net buiten het centrum van Groningen aan het Hoendiep. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid. Rijdt u elektrisch? Dan kunt u bovendien uw auto bij ons opladen terwijl wij u in het pand van dienst zijn.

Daarnaast zijn wij telefonisch erg goed bereikbaar. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op (050) 559 02 30. Buiten kantooruren zijn wij beschikbaar per e-mail. U kunt dan contact met ons opnemen via info@johnschokker.nl. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord t staan. Ook kunt u meer informatie over ons vinden op Facebook en Twitter. Ook op social media staan wij u graag te woord.

Recente Tweets

Sponsoring