Mijn dossier
Aanbod
Links

Voor een optimaal verkoopresultaat bij de verkoop van een woning of gebouw in het aardbevingsgebied.

eemsdelta vastgoed

Een uniek platform dat voortkomt uit een samenwerking tussen overheden en makelaars.

Bezwaar WOZ-waarde

Gratis hulp bij WOZ-bezwaar. Maak bezwaar tegen uw WOZ-waarde, uw zaak is het waard!

Platform met één loket voor mensen met aardbevingschade!

Het kopen en verkopen van een huis

Het kopen van een huis. Het is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Maar wie geeft je houvast bij het nemen van een verstandig besluit? Juridische regels, bouwkundige aspecten, financiële voorwaarden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. John Schokker begrijpt uw situatie en weet wat er allemaal speelt. Hij begeleidt u tijdens zoekproces en de prijsonderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Maar ook daarna kunt u altijd met uw vragen bij hem terecht.

Ook als u uw huis wilt verkopen is John Schokker uw sparring-partner. Hij zorgt ervoor dat uw huis breed wordt aangeprezen en dat u er een goede prijs voor maakt. Alle rompslomp die daarbij komt kijken, neemt hij u uit handen.

Uw huis goed verkopen: geen doe-het-zelf-klusje

Je huis verkopen of je huis goed verkopen. Tussen die twee bestaat een enorm verschil. Een verschil dat zich uiteindelijk ook in geld laat uitdrukken.

Natuurlijk wilt u voor uw huis een zo hoog mogelijke prijs maken. Tegelijkertijd wilt u een minimum aan rompslomp - niet tijdens het verkoopproces en zeker niet daarna. Vandaar dat voor u doe-het-zelven geen optie is (u heeft al genoeg aan uw hoofd).

Makelaardij John Schokker weet hoe je een huis goed verkoopt en risico’s zoveel mogelijk uitsluit. Niet voor niets hebben we méér huizen in de verkoop dat menig ander kantoor. Een teken dat mensen vertrouwen in ons stellen.

Wilt u meer informatie over bemiddeling bij verkoop en de tarieven? Stuur ons dan even uw ingevulde antwoordformulier.

Recente Tweets

Sponsoring