John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij
John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij John Schokker Makelaardij
Inloggen mijn dossier

Nieuws

Vrijdag 5 januari

ONLINE OPENBARE VEILING Stationsstraat 56 in Eext


Horecagelegenheid met ruim perceel

Bezichtiging

donderdag 18 januari én vrijdag 26 januari 2018 van 12.00 tot 14.00 uur

via BOG Auctions
Onderhands bod mogelijk t/m 5 februari 2018
https://www.bog-auctions.com/auction/lot/4819/9964

Omschrijving

Omringd door de fraaiste Drentse natuur en natuurgebieden, maar toch uitermate goed bereikbaar, is deze voormalige boerenbehuizing gesitueerd. Het stoere gebouw ligt op een perceel van bijna 6.450 m2, direct aan een unieke veenplas.

Het pand omvat beneden een drietal zalen met verschillende sferen (eetkamer, binnenplein en terras) alsmede een Engelse pub in het voormalige voorhuis. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich de werkruimten: de koude en warme keuken, de spoelkeuken en berging. De verdieping biedt nog mogelijkheden, omvat nu uitsluitend een paar kamertjes en de zolderberging. Achter het hoofdgebouw bevindt zich de vrijstaande bedrijfsschuur, met provisieruimten en koelingen.

Het huidige bedrijf, 'de schaopwas' is al lange tijd een grote trekpleister in de wijde omgeving. Niet alleen vanwege de strategische ligging (uitstekend bereikbaar met de auto vanaf zowel Groningen als Assen), maar met name ook vanwege de gehanteerde succesformule van groepsaccommodatie danwel voor riant wonen met bedrijf aan huis.

Bijzonderheden

De bijgelegen veenplas is eventueel in combinatie met de woning aan de Stationsstraat 54a eveneens te koop. De inventaris is mee over te nemen; deze is niet in de genoemde vraagprijs begrepen.

Bekijk overige nieuwsberichten

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 9 woningen
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC